Design ambiental

Armonia interiorului fermecător, insuflețește sentimentele ascunse. Specialistii companiei noastre lucrează în domeniul designului ambiental de mulți ani, acumulând o experiență vastă datorită căreia ne permite să oferim soluții tehnice și estetice combinând armonia interiorului cu personalitatea individului.

Designul ambiental a fost inițial o ramură a arhitecturii, dar care în prezent se desprinde tot mai mult de domeniul din care facea parte, capatând statutul de disciplină independentă.

Cele mai bune concepții pe care le recomandam provin din permanenta studiere a noilor tendințe în design, cât și prin participarea la diferite expoziții și forumuri.

Personalitatea clientului trebuie să-și lase amprenta asupra spațiului amenajat, iar experții  noștri în design ambiental au această calitate de a transforma o locuință într-o haină pentru stăpânul său. Soluțiile oferite sunt personalizate și adaptate nevoilor oricărui client. Totul este unic și special ca fiecare spațiu care este amenajat.

Luând spațiul (scheletul arhitectural) ca punct de plecare, designerul îmbracă toate formele până în cele mai mici amanunte. De la lumină până la pereții falși, de la mobilă până la finisaje, toate se aliniază astfel încât nimic să nu iasă din imaginea generală, nimic să nu fie deplin integrat.

Compania noastra ofera stil si exclusivitate, deoarece creaza si foloseste obiecte unicate special create pentru fiecare client.

Realizam la comanda obiecte unicate de orice forma și natura. Lucram cu materiale de diferite categorii si preturi. Fiecare client poate realiza la noi toate dorintele ascunse.

Propunem solutii creative si realizam la comanda restaurarea și decorarea mobilierului. Totodata oferim servicii de pictura pe mobilier, pereti sau alte suprafete dorite. Recomandam si folosim diferite materiale si tehnici in realizarea lucrarilor  pentru a crearea lucruri elegante, unicate si exclusiviste.