Obiecte unicat

Decorarea casei tale reprezintă o arta aducând strălucire locului unde zi de zi  te trezești, petreci timpul, și pur și simplu trăiești. Casa noastră este o cetate care ne protejează de toate necazurile și ne oferă siguranță, loc în care ne putem ascunde de tot, de toți și de toate, loc în care ne odihnim și petrecem cele mai frumoase clipe ale vieții. Locuința evidențiază cultura și personalitatea proprietarului, evidențiază realizările, rangul și puterea în societate. Compania noastră te ajută să dai viață celor mai curajoase idei. Noi te încurajăm să realizezi toate visele. Noi oferim individualitate, personalitate, caracter, particularitate și rafinament. Echipa de specialiști creativi te va ajuta să realizezi atmosfera casei tale printr-un climat și ambianță unică.

Realizam la comanda obiecte unicate de orice forma  și natura. Lucram cu materiale de diferite categorii si preturi. Fiecare client poate realiza la noi toate dorintele ascunse.

Propunem solutii creative si realizam la comanda restaurarea și decorarea mobilierului. Totodata oferim servicii de pictura pe mobilier, pereti sau alte suprafete dorite. Recomandam si folosim diferite materiale si tehnici in realizarea lucrarilor  pentru a crearea lucruri elegante, unicate si exclusiviste.